Beauté avec Allure

Schoonheid en healing

Waar innerlijke en uiterlijke schoonheid samenkomen.

An Brals

Het gezicht achter

Beauté avec Allure.

Mijn naam is An Brals. In 1990 ben ik begonnen met het Instituut Beauté avec Allure in Amsterdam. Ik heb mijn opleiding als schoonheidsspecialiste in Amsterdam bij Instituut Ria de Korte gedaan.

Vanaf 1980 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste. Ik koos ervoor om te werken met La Biosthétique, het Franse merk met bijzonder degelijke en werkzame producten voor haar-, huid- en lichaamsverzorging en make-up.

Alleen schoonheidsspecialisten en kappers die opgeleid zijn in de traditie van La Biosthétique mogen dit merk gebruiken.

 

De essentie van La Biosthétique is dat men de anatomie van de huid en het haar tot in de finesse beheerst, zodat er vanuit een grondige kennis van producten en behandelingen advies en begeleiding kan worden geboden, met als doel bouwen en stabiliseren. En alles vanuit de gedachte: behandel de cliënt zoals je zelf behandeld zou willen worden!

Deze twee basisprincipes én de hoge kwaliteit van het merk geven me plezier en liefde voor mijn vak.

Een groot deel van mijn opleiding heb ik in Parijs gehad. Door de grote kennis en liefde van de Fransen voor de cosmétique heb ik de gelegenheid gekregen om op hoog niveau geschoold te worden.

Daarnaast heb ik binnen La Biosthétique ook Duitse opleiders gehad, die vanwege hun achtergrond, waarin het kuuroord een belangrijke rol speelt, sterk zijn in het verwennen, waardoor de behandeling een belevenis wordt.

Na een reeks cursussen in Parijs en Nederland ben ik in 1995 met een microscoop gaan werken, wat mij de mogelijkheid geeft om grondige analyses van huid en haar te maken. Om deze analyses optimaal te combineren met de producten en behandelingen, heb ik een concept ontwikkeld.

Dit heldere concept, waarin alles met elkaar samenhangt, leidt tot een zeer bevredigend resultaat en zorgt ervoor dat diepgang en zingeving een centrale rol kunnen spelen in de uitoefening van mijn vak.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied, volg ik drie tot vier keer per jaar een cursus. De kennis die ik hier opdoe integreer ik vervolgens in mijn dagelijkse praktijk,

Over dit concept lees je meer bij de Schoonheidsbehandelingen.

Als jij je als cliént durft te laten vallen, zul je gedragen worden.

Zelfverwerkelijking

Sinds 2002 bied ik ook advies en begeleiding in de vorm van Zelfverwerkelijking. Na persoonlijk te hebben ervaren hoe het is om op problemen in jezelf te stuiten en dieper door te dringen in het zelf met als doel die problemen écht te zien, te erkennen en te helen, kwam ik tot het inzicht dat de kern van het leven het in liefde met jezelf komen is. Het leven gaat over verbondenheid, leren en zingeving.  Hierbij is het van essentieel belang te leven vanuit je hart, ofwel het huis van je ziel, waar waarheid woont. Ook in mijn werk staan openheid, verbondenheid en waarheid centraal, waardoor het in alle opzichten inspirerend en bevredigend is. Mijn leven en mijn werk zijn een spannende reis geworden! Een ervaring die ik graag met anderen wil delen.