Beauté avec Allure

Schoonheid en Healing

Waar innerlijke en uiterlijke schoonheid samenkomen

Individuele opstelling

Helen om vervolgens weer vanuit je kracht, harmonie en vreugde te kunnen leven

Een individuele opstelling is een mogelijkheid om de werkelijkheid op een andere manier te benaderen. Het richt zich op de onbewuste verbindingen die er in elke omstandigheid zijn.

Om problemen  te helen en vervolgens in je kracht te komen, heb je jouw individuele waarheid nodig. Deze waarheid vind je door aan het licht te brengen wat de dynamiek onder het probleem is. Alleen dat al ervaren veel mensen als helend.

De harmonie wordt hersteld en er ontstaat rust en orde. Jouw waarheid brengt orde in het systeem, waardoor je in contact komt met je innerlijke kracht en de kracht van het systeem  ( je stamboom/voorouders) in plaats van met de zwakte!

 

De zwakte laat het probleem zien.

De kracht geeft harmonie en levens vreugde weer.

De familie waarin wij geboren worden heeft een systeem of geheugen dat over de dood heen reikt. Alle onuitgesproken gebeurtenissen, taboes, onverwerkte trauma’s en vergeten personen zijn opgeslagen in dit familiesysteem en creëren onbalans in ons.

Ieder mens die nieuw in een familie wordt geboren, is uitsluitend liefde en compenseert hiermee onbewust, met zijn hele wezen, de onbalans van zijn familie, uit liefde voor zijn/haar familiesysteem.  Veel persoonlijke problemen en levensvragen vinden dan ook hun wortels in zogenaamde verstrikkingen in dat familiesysteem.

Deze onbalans wordt zichtbaar door lichamelijke mankementen zoals ziektes, moeilijk keuzes kunnen maken, moeizaam lopende relaties met jezelf, partner, ouder, kinderen, familieleden of collega’s.